• Home
 • Articole
 • Resurse
 • Servicii
 • Evenimente
 • Despre noi
 • Contact
 • Vindecarea la nivel informațional

  Autor: Liviu Saizescu

  În ultimii ani, terapiile energetice au avut parte de o mediatizare foarte mare. Astfel, din ce in ce mai mulți oameni au auzit de vindecare la nivel energetic, terapie cu ajutorul palmelor și metode de autocontrol. Aceste sisteme de evoluție spirituală reprezintă o poartă către dezvoltarea personală a fiecăruia dintre noi.

  În practica terapeutică, am întâlnit cazuri mai puțin convenționale în care simpla terapie energetică nu ducea la rezolvarea completă a problemei. De ce?

  Pentru că sistemul de convingeri al pacienților interfera cu procesul de vindecare declanșat în momentul terapiei. Unii oameni, spre exemplu, consideră că : “Nu merită să se vindece.” Astfel că, indiferent de metoda utilizată pentru vindecarea unei persoane care are acest program in sistemul ei de convingeri, rezultatele sunt mult reduse ca efect pentru că acesta blochează din interior procesul. De unde provin aceste programe?

  După cum am amintit în articolele anterioare, ADN-ul – Adevarul Divin din Noi si Despre păcatele de neam, faptul că ne-am nascut într-o anumită familie și interacțiunea cu anumiți oameni își lasă amprenta asupra sistemului nostru de convingeri.

  Mi s-a întamplat să aud că o persoană repetă greșelile părinților; asta pentru că la nivel genetic, ori la nivel de subconștient aceasta manifestă programele moștenite de la aceștia. Nu suntem mereu conștienți de această zestre de natură informațională pe care o moștenim de la cei din jurul nostru, dar asta nu înseamnă că nu este important sa ținem cont de aceasta.

  Vindecarea la nivel informațional implică descoperirea acestor programe care ne fac să ne autosabotăm și înlocuirea lor cu convingeri care să fie sănătoase, atât pentru noi, cât și pentru cei din jurul nostru. Bineînțeles că, terapia la nivel informațional și cea la nivel energetic se completează și asigură o complementaritate în procesul de vindecare.

  Astfel, orice practicant al unui sistem energetic își va putea optimiza terapiile pentru a obține rezultate mult mai bune.