• Home
 • Articole
 • Resurse
 • Servicii
 • Evenimente
 • Despre noi
 • Contact
 • Ascension Reiki

  Ascension Reiki este un sistem energetic care ajută atât la vindecarea , cât și la evoluția în plan spiritual. Acesta este la ora actuală , unul dintre cele mai evoluate și complexe sisteme de terapie energetică. Structurat, în 9 grade/nivele , acesta înglobează la nivel energetic și informațional învățături spirituale vechi de mii de ani și instrumente de lucru pentru vindecarea noastră si a celor din jurul nostru.

  Complexitatea Ascension Reiki este dată de nivelele foarte profunde la care lucrează simbolurile acestui sistem. Pe lângă mărirea deschiderii canalului central , reglarea celor 7 centrii energetici fundamentali și a câmpurilor aferente acestora , acest sistem lucrează și asupra chakrelor superioare. Practic, acestea se deschid și se realizează astfel o conexiune mult mai bună și mai stabilă cu Sinele Superior.

  După cum se și intitulează , Ascension Reiki reprezintă un sistem de evoluție în plan spiritual ce ne deschide drumul spre ascensiune. Cele nouă grade de inițiere specifice lui , au rolul de a armoniza corpurile noastre subtile și de a ne uni cu adevărata noastră esență. Lucrul cu Maeștrii Inălțați este un alt punct de interes al acestui sistem , practicantul învățând astfel mai multe despre ierarhiile cerești și echipele de vindecare ce pot veni alături de noi în timpul desfășurării ședințelor de terapie energetică.

  Primul grad de inițiere al Ascension Reiki reprezintă inițierea corpului eteric , făcând astfel posibilă vindecarea la nivelul fizic. Această inițiere deschide persoana către energia reiki , care poate fi folosită atât la nivel conștient cât și inconștient pentru vindecarea și evoluția personală.

  Al doilea grad de inițiere în Ascension Reiki reprezintă inițierea corpului mental. Această inițiere permite persoanei să lucreze cu energia reiki atât la nivel consțient cât și la nivel de inconștient colectiv. Această inițiere permite lucrul cu enegia reiki la distanță.

  Al treilea grad de inițiere în Ascension Reiki reprezintă inițierea corpului emoțional. Acest grad permite persoanei să lucreze la nivel de conștient și inconștient cosmic.

  Al patrulea grad de inițiere în Ascension Reiki reprezintă inițierea primei chakre deasupra capului. Aceasta, când este activată, permite curgerea energiei reiki prin corpul astral pentru vindecarea și evoluția personală.

  Al cincilea grad de inițiere în Ascension Reiki reprezintă inițierea celei de-a doua chakre deasupra capului. Când este activată, ea activează corpul de lumină care se află în structura celulară și subcelulură.

  Al șaselea grad de inițiere în Ascension Reiki reprezintă inițierea celei de-a treia chakre deasupra capului. Aceasta ajută la integrarea masculinului și femininului în Sinele Superior. Ea funcționează la capacitate maximă , doar atunci când energiile masculine și feminine sunt în perfect echilibru.

  Al șaptelea grad de inițiere în Ascension Reiki reprezintă inițierea celei de-a patra chakre deasupra capului, ce este corespondenta chakrei plexului solar din a treia dimensiune. Prin conectarea chakrei trei la chakra unsprezece , putem diminua traumele vieții prezente și a vieților anterioare , care sunt stocate la nivelul plexului solar.

  Al optulea grad de inițiere în Ascension Reiki permite inițierea celei de-a cincea chakre de deasupra capului. Ea ține de conștiința christică si poate pune în legătură toate formele de energie, fiind o energie transformatoare.

  Al nouălea grad de inițiere in Ascension Reiki permite inițierea celei de-a șasea chakre de deasupra capului . La acest nivel, conectarea cu Sinele Superior este mult amplificată si practic energia reiki curge prin acesta pentru vindecarea și evoluția personală.

  După primirea celor nouă inițieri și lucrul cu acest sistem energetic se poate ajunge la alinierea completă și totală cu Sinele Superior.
  Puteți realiza acordaje Ascension Reiki, la rândul vostru, în măsura în care doriți să aprofundați acest sistem și să parcurgeți cele nouă inițieri. Spre exemplu , dacă ați primit doar șase grade puteți realiza acordaje pentru primele cinci grade ale acestui sistem.

  Sistemul Ascension Reiki a fost fondat de Jayson și Leslie Suttkus. Informații suplimentare despre el puteți găsi și pe site-ul www.ascensionreiki.com , site-ul oficial al acestui sistem.