• Home
 • Articole
 • Resurse
 • Servicii
 • Evenimente
 • Despre noi
 • Contact
 • Reiki

  Reiki şi terapiile energetice se bazează pe transferul energiei de la terapeut la pacient, energie preluată de la Sursa universală a creaţiei sau de la Soare şi Pământ. Diferitele sisteme de terapie utilizează intenţia, anumite simboluri, mantre sau invocarea unor fiinţe de lumină cum ar fi Kwan Yin, Buddha sau fiinţele angelice.

  Usui Reiki

  Reiki este un sistem de autovindecare, terapie şi evoluţie spirituală (re)adus în cunoaşterea oamenirii de către Mikao Usui în 1922. Energia Reiki este energia universală provenită direct de la Sursă, fiind o energie benefică şi nepolarizată, care acţionează mereu spre binele celui care o primeşte. Caracteristici acestui sistem sunt simplitatea şi detaşarea de rezultate, practicantul devenind un canal cât mai pur pentru energia Reiki. Abilitatea de a practica şi de a transmite Reiki, cât şi cea de a preda mai departe, se obţine în urma unei iniţieri, cu toate că este necesară şi o cunoaştere teoretică şi o experienţă pe măsură. mai multe […] .

  Karuna Reiki

  Karuna este un sistem de vindecare patronat de Buddha al compasiunii, Kwan Yin. Cuvântul Karuna înseamnă compasiune, iar sistemul presupune lucrul cu lumina şi energia universală dar mai ales cu entităţile spirituale specializate precum arhanghelii, îngerii păcii şi ai cunoaşterii şi desigur Kwan Yin. Este superior ca vibraţie Reiki-ului şi permite terapeutului să abordeze cu mai mare uşurinţă cazuri mai dificile, precum şi probleme emoţionale şi traume din trecut sau probleme karmice mai vechi. mai multe […] .

  Ascension Reiki

  Ascension Reiki este un sistem energetic care ajută atât la vindecarea , cât și la evoluția în plan spiritual. Acesta este la ora actuală , unul dintre cele mai evoluate și complexe sisteme de terapie energetică. Structurat, în 9 grade/nivele , acesta înglobează la nivel energetic și informațional învățături spirituale vechi de mii de ani și instrumente de lucru pentru vindecarea noastră si a celor din jurul nostru . mai multe […]

  Shamballa MDH

  Shamballa Reiki mai este denumit si Sistemul de Vindecare Multidimensionala Shamballa. Acesta are o vechime mult mai mare decat momentul cunoscut al (re)aparitiei lui prin intermediul lui John Armitage la sfarsitul secolului trecut, fiind defapt unul din sistemele de vindecare folosit de inaintasii nostri atlanti cu zeci de mii de ani in urma. mai multe […]

  Gendai Reiki

  În curând.

  Veritas Reiki

  În curând.