• Home
 • Articole
 • Resurse
 • Servicii
 • Evenimente
 • Despre noi
 • Contact
 • Documentare

  Don Miguel Ruiz – Cele 4 legăminte – subtitrat
  Despre înţelegerea şi practica celor 4 legăminte chiar şi în faţa unor situaţii dificile de viaţă.

  Dr. Wayne W. Dyer – The Shift
  The Shift (n.t. Schimbarea) este un documentar care ne face sa ne gandim la ADEVARUL existentei noastre. Este unul dintre filmele ce are puterea sa ne (re)aduca din starea de somn in care ne aflam si sa ne puna fata in fata cu noi insine. Este un documentar recomandat cu caldura celor ce au ajuns in momentul in care simt nevoia unei “schimbari” in viata lor. In link-ul de mai sus este prezentata varianta tradusa in romana a filmului.

  Caroline Myss – Why People Don’t Heal
  Un discurs despre originea bolilor şi de ce uneori oamenii nu reuşesc să se vindece. Caroline Myss a fondat, împreună cu neurochirurgul Norm Shealy, disciplina numită Medical Intuition.

  Nassim Haramein – Black Whole – Întregul Negru

  Bruce Lipton – Noua biologie – Unde mintea şi materia se întâlnesc

  Rhonda Byrne – The Secret
  Un documentar exceptional care explica intr-un mod foarte accesibil modul in care iti poti materializa orice iti doresti devenind astfel cocreatorul propriului tau univers. Dincolo de aparentele moderne, Legile Universale ce sunt prezentate in acest film sunt intr-adevar secrete care iti pot schimba viata.

  Yogis of Tibet – Documentary
  Filmat in premiera cu acordul unora dintre cei mai mari lama tibetani in viata, documentarul “Yogis of Tibet” ofera o scurta dar fascinanta incursiune in viata calugarilor yogini tibetani.

  Spirit Science
  O serie de mici documentare, bazate pe invataturile prezente in cartile lui Drunvalo Melchisedek, in care se explica destul de accesibil principiile universului energetic ce ne inconjoara si ne determina in fiecare moment viata. Va recomandam sa urmariti toate documentarele din seria “Spirit Science”

  Spirit Science – Human history
  Unul dintre documentarele cele mai interesante din seria Spirit Science, care detaliaza o versiune a istoriei Pamanutului de dinainte si de dupa scufundarea Atlantidei.