• Home
 • Articole
 • Resurse
 • Servicii
 • Evenimente
 • Despre noi
 • Contact
 • Recomandările săptămânii pentru energie şi echilibru (4)

  Autor: Dan Mihăescu

  1. Diminuarea agitaţiei. Aţi observat cum deseori ne grăbim şi vrem mereu altceva-altceva-altceva? Facem multi-taskink, deschidem mai multe tab-uri simultan în browser şi nu citim nimic cu atenţie, ascultăm un concert şi mintea noastră e de fapt în altă parte. Acest lucru intră în conflict cu starea de linişte şi cu sănătatea rinichilor. Consumă energia şi face ca o mare parte din energia noastră să stagneze în partea de profunzime, de unde este foarte greu de mobilizat fără meditaţie. Recomandarea? Găsiţi un mod să vă bucuraţi mai mult de a face o acţiune decât de ce obţineţi la sfârşitul ei. Un pont: surprindeţi-vă când vă grăbiţi observând dacă respiraţi sau vă ţineţi respiraţia.

  2. Am văzut un episod de serial foarte amuzant care arată cum uneori, dorint neapărat un rezultat exterior sau să facem o impresie bună, stricăm totul. Este vorba de episodul The Dinner Party din Seinfeld. În acest episod, cei 4 prieteni sunt invitaţi la o cină şi se stresează pe tema a ce trebuie să aducă. Străduindu-se să facă o impresie bună, se creartă cu nişte oameni, îngheaţă pe-afară, dărâmă tot felul de chestii şi nimic, dar absolut nimic nu merge bine şi pân la urmă, ei reuşesc să apară la uşa prietenilor care i-au invitat, dar de fapt seara este un eşec total. Vă las pe voi să descoperiţi de ce.

  3. Mesajul integral conţine 5 recomandări. El va fi trimis prin newsletter săptămâna asta.
  În fiecare săptămână trimit un astfel de mesaj. O dată pe lună îl postez integral pe site.
  Restul le trimit celor care mă susţin abonându-se. Voi trimite şi un link cu arhiva tuturor mesajelor anterioare, care sper să devină ca o adevărată librărie vie cu inspiraţie.

  Odată cu textul am intenţia şi ştiu să fac aşa fel încât să transmit şi inspiraţie, pentru ca fiecare să poată face mai uşor lucrurile pe care decide să le facă şi îi sunt utile.
  Abonează-te aici pentru a primi restul acestui mesaj şi mesajele din săptămânile următoare.

  Fiind la curent cu noutăţile, vei afla şi când organizez grupuri gratuite de vindecare.
  Dacă nu ai nevoie tu, poate vei putea ajuta astfel o altă persoană care are nevoie de ajutor într-o afecţiune mai serioasă, trimiţând-o la noi.