• Home
 • Articole
 • Resurse
 • Servicii
 • Evenimente
 • Despre noi
 • Contact
 • Florian Mincu

  As putea spunce ca interesul meu pentru terapiile complementare a inceput dupa experienta de cativa ani avuta ca si paramedic pe ambulanta, serviciu in urma caruia am simtit nevoia de a ma dedica si mai mult ajutarii celor in suferinta. Fara sa stiu prea multe despre metodele alternative de vindecare, am inceput studiul cu un curs de masaj Shiatsu, o metoda de vindecare folosita de chinezi bazata pe principiile presopuncturii.
  Cautand sa inteleg mai bine functionarea omului ca si intreg, am descoperit mai apoi odata cu primele initieri in Reiki o lume uimitoare, in care omul este alcatuit dintr-o suma de energii care ii determina fiecare aspect al vietii si al sanatatii sale. Posibilitatea de a vindeca o persoana fara a o atinge fizic, a fost una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am avut pana atunci, ce m-a determinat mai apoi sa caut si mai avid raspunsul la intrebari ca si „Cine suntem cu adevarat?” sau „Care este rolul existentei noastre?” Cu fiecare curs si initiere pot spune ca am inceput sa inteleg din ce in ce mai mult din teoriile vehiculate de sute si chiar mii de ani de diferitele culturi orientale catre care chiar si stiinta moderna isi indreapta acum din ce in ce mai mult interesul.
  Studiile şi practica mea terapeutica includ o serie de sisteme de vindecare Reiki cum ar fi Usui, Karuna, InfoReiki, Ascension Reiki, Shamballa MDH, Veritas Reiki dar si alte sisteme energetice cum ar fi Ordinul lui Melchisedek. Totodată cea mai importanta parte de structurare a informaţiilor şi a practicii terapeutice am obţinut-o prin urmarea cursurilor Scolii Bioconceptuale ce este o scoala asemanatoare celei radiestezice.

  In incercarea de a intelege si mai mult legile universului energetic pe care se bazeaza intreaga existenta umana, am ajuns mai apoi sa studiez metafizica chineza, complexitatea si acuratetea rezultatelor ei determinandu-ma sa aleg sa aprofundez cat mai mult posibil acest ocean de intelepciune. Astfel am inceput aceasta munca, am putea spune titanica, cu arta si stiinta destinului analizata de astrologia chineaza BaZi.

  De ce BaZI ?

  Unul dintre motivele principale care m-au atras la BaZi este posibilitatea de a ajuta intr-un mod foarte eficient pe cei ce isi cauta vindecarea sau doar linistea interioara, fiind de ajuns de cele mai multe ori o singura sedinta de analiza BaZi ca persoana sa inteleaga ca nu este nimic fantasmagoric in aceasta astrologie chineza, putand astfel sa accepte mult mai usor sfaturile pe care aceasta consultanta le poate oferi.
  Problema principala cu care se confrunta in acest moment terapiile complementare la noi in tara este lipsa de incredere datorata supracomercializarii si de cele mai multe ori a lipsei de profesionalism a terapeutilor. De regula atitudinea cu care vine un client la o astfel de terapie este cel putin una de neincredere, multi venind chiar ca sa isi confirma ca aceste practici nu sunt adevarate.
  Cu BaZi insa, problema neincrederii clientilor este mult diminuata. Odata ce dupa doar cateva minute poti descrie trasaturi pe care clientul le credea foarte bine ascunse, descriindu-i in detaliu cele mai ascunse dorinte si aspiratii, neincrederii ii ia locul destul de repede o curiozitate ce permite o comunicare mult mai eficienta. Astfel ca si eficacitate in consilierea unei persoane, BaZi este mult superior altor metode de terapie sau coaching pentru ca permite creerea rapida a unei increderi si intelegeri intre consultant si client.
  De asemeni astrologia chineza BaZi poate fi folosita pe langa partea de consiliere si ca unealta de diagnostic al posibilelor afectiuni ale clientului, rapiditatea analizei fiind un atuu important. Astfel clientul poate afla atat catre CARE boli este mai predispus, dar si CAND se pot manifesta acestea, putand astfel sa actioneze preventiv pentru preintampinarea sau macar diminuarea efectelor lor.

  Contact:
  Pentru consultatii astrologice BaZi sau pentru sedinte individuale de coaching ma puteti contacta la numarele de telefon
  0733 774 748 si 0748 774 748 sau pe adresa de mail florianmincu@yahoo.com
  Mai multe informatii despre mine puteti gasi si pe facebook la adresa:
  https://www.facebook.com/florianmincu