• Home
 • Articole
 • Resurse
 • Servicii
 • Evenimente
 • Despre noi
 • Contact
 • Studiile şi practica mea terapeutică includ următoarele sisteme de vindecare:
  Sisteme energetice: Usui Reiki, Karuna Reiki,Tibetan Reiki, Gendai Reiki, Ascension Reiki, Shamballa MDH, Veritas Reiki, InfoReiki, Imara Reiki, Gold Reiki, Kundalini Reiki, Lavander Flame Reiki, Ordinul lui Melchizedek, Seichim, Money Essence Reiki, Money Reiki-for a new reality, Abundance and Prosperity Reiki, Metodă de vindecare bazată pe meditație – Theta Healing.
  Specialist: Selectarea datelor conform metafizicii chineze pentru diferite evenimente; Practicant Feng Shui tradițional cu specializare in Feng Shui-ul pentru prosperitate.

  Pentru consultații, terapii energetice si informaționale, inițieri și cursuri, cât și pentru cei interesați de Feng Shui, selectarea datelor sau alte ramuri ale metafizicii chineze mă puteți contacta: 0727776870; liviu.saizescu@yahoo.ro

  Liviu George Saizescu

  Consilier spiritual, Formator si Life Coach

  0727 776 870

  liviu.saizescu@gmail.com

  liviugeorgesaizescu.wordpress.com

  As putea spunce ca interesul meu pentru terapiile complementare a inceput dupa experienta de cativa ani avuta ca si paramedic pe ambulanta, serviciu in urma caruia am simtit nevoia de a ma dedica si mai mult ajutarii celor in suferinta. Fara sa stiu prea multe despre metodele alternative de vindecare, am inceput studiul cu un curs de masaj Shiatsu, o metoda de vindecare folosita de chinezi bazata pe principiile presopuncturii.
  Cautand sa inteleg mai bine functionarea omului ca si intreg, am descoperit mai apoi odata cu primele initieri in Reiki o lume uimitoare, in care omul este alcatuit dintr-o suma de energii care ii determina fiecare aspect al vietii si al sanatatii sale. Posibilitatea de a vindeca o persoana fara a o atinge fizic, a fost una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am avut pana atunci, ce m-a determinat mai apoi sa caut si mai avid raspunsul la intrebari ca si „Cine suntem cu adevarat?” sau „Care este rolul existentei noastre?” Cu fiecare curs si initiere pot spune ca am inceput sa inteleg din ce in ce mai mult din teoriile vehiculate de sute si chiar mii de ani de diferitele culturi orientale catre care chiar si stiinta moderna isi indreapta acum din ce in ce mai mult interesul.
  Studiile şi practica mea terapeutica includ o serie de sisteme de vindecare Reiki cum ar fi Usui, Karuna, InfoReiki, Ascension Reiki, Shamballa MDH, Veritas Reiki dar si alte sisteme energetice cum ar fi Ordinul lui Melchisedek. Totodată cea mai importanta parte de structurare a informaţiilor şi a practicii terapeutice am obţinut-o prin urmarea cursurilor Scolii Bioconceptuale ce este o scoala asemanatoare celei radiestezice.

  In incercarea de a intelege si mai mult legile universului energetic pe care se bazeaza intreaga existenta umana, am ajuns mai apoi sa studiez metafizica chineza, complexitatea si acuratetea rezultatelor ei determinandu-ma sa aleg sa aprofundez cat mai mult posibil acest ocean de intelepciune. Astfel am inceput aceasta munca, am putea spune titanica, cu arta si stiinta destinului analizata de astrologia chineaza BaZi.

  De ce BaZI ?

  Unul dintre motivele principale care m-au atras la BaZi este posibilitatea de a ajuta intr-un mod foarte eficient pe cei ce isi cauta vindecarea sau doar linistea interioara, fiind de ajuns de cele mai multe ori o singura sedinta de analiza BaZi ca persoana sa inteleaga ca nu este nimic fantasmagoric in aceasta astrologie chineza, putand astfel sa accepte mult mai usor sfaturile pe care aceasta consultanta le poate oferi.
  Problema principala cu care se confrunta in acest moment terapiile complementare la noi in tara este lipsa de incredere datorata supracomercializarii si de cele mai multe ori a lipsei de profesionalism a terapeutilor. De regula atitudinea cu care vine un client la o astfel de terapie este cel putin una de neincredere, multi venind chiar ca sa isi confirma ca aceste practici nu sunt adevarate.
  Cu BaZi insa, problema neincrederii clientilor este mult diminuata. Odata ce dupa doar cateva minute poti descrie trasaturi pe care clientul le credea foarte bine ascunse, descriindu-i in detaliu cele mai ascunse dorinte si aspiratii, neincrederii ii ia locul destul de repede o curiozitate ce permite o comunicare mult mai eficienta. Astfel ca si eficacitate in consilierea unei persoane, BaZi este mult superior altor metode de terapie sau coaching pentru ca permite creerea rapida a unei increderi si intelegeri intre consultant si client.
  De asemeni astrologia chineza BaZi poate fi folosita pe langa partea de consiliere si ca unealta de diagnostic al posibilelor afectiuni ale clientului, rapiditatea analizei fiind un atuu important. Astfel clientul poate afla atat catre CARE boli este mai predispus, dar si CAND se pot manifesta acestea, putand astfel sa actioneze preventiv pentru preintampinarea sau macar diminuarea efectelor lor.

  Contact:
  Pentru consultatii astrologice BaZi sau pentru sedinte individuale de coaching ma puteti contacta la numarele de telefon
  0733 774 748 si 0748 774 748 sau pe adresa de mail florianmincu@yahoo.com
  Mai multe informatii despre mine puteti gasi si pe facebook la adresa:
  https://www.facebook.com/florianmincu

  Florian Mincu

  Consultant BaZi, Feng Shui si ZeRi

  0761 632 046 / 0733 774 748

  florianmincu@yahoo.com

  HongLongConsulting.com

  Focusul meu este să îţi ofer susţinere ca să ştii ce să practici, cum, cât şi în ce ordine astfel încât să ai rezultate maxime.

  Predau de peste 10 ani practicile orientale de cultivare a energiei si echilibrului. Deşi am studiat practici care provin din tradiţii diferite (Yoga, Qigong, Reiki), totul este foarte structurat şi clar, tehnicile îmbinându-se armonios între ele. Învăţăturile autentice ale tuturor lineajelor se bazează pe ceea ce este universal, nu pe invenţia unor anumiţi oameni, maeştri sau nu. De aceea, ele sunt perfect compatibile între ele.

  Sunt instructor certificat Wuji Gong, aceasta fiind principala tehnică de Qigong pe care o predau, întrucât este eficentă şi îi ajută cel mai mult pe elevii începători. Ea datează până la fondatorul Tai Chi-ului, Chan San Feng, dar deşi Tai Chi-ul este foarte cunoscut în toată lumea pentru beneficiile sale pentru sănătate, Wuji Gong a fost practicat în secret şi a fost dezvăluit lumii abia în anii ’50.

  Sunt consultant de astrologie chineză BaZi, şi prin aceasta, împreună cu anumite metode ajutătoare din arta analizei locuinţei (Feng Shui) şi selectarea datelor favorabile, mă bucur să pot oferi soluţii şi celor care nu practică, practică mai puţin sau îşi doresc să-i ajute pe cei dragi, întrucât maeştrii ştiu că direcţia pe care doarme o persoană poate să-i influenţeze în foarte mare măsură întreaga viaţa şi starea de sănătate.

  Sunt profesor Reiki Usui şi Karuna Reiki, sisteme pe care le folosesc în terapie.

  Principala mea practică este Laya Yoga prin care, împreună cu tehnici speciale de concentrare şi respiraţie care vin din India, reuşesc să ajut cel mai mult elevii care sunt realmente deschişi către cunoaşterea străveche. Îndrumarea pe care o primesc acum de la maestra mea îmi permite să le ofer cele mai puternice tehnici, cu care însă nu toată lumea rezonează, întrucât trebuie să parcurgi uneori bazele ca să fii deschis către lucrurile avansate.

  Am primit iniţieri în terapia energetică şi mentală Hermetică, precum şi iniţierile Reiki Usui, Karuna Reiki® şi All-Love. Îndrumarea primită de la mai mulţi maeştri cu care am studiat, înainte să o întâlnesc pe maestra cu care studiez acum, pe parcursul a sute de seminarii şi cursuri, m-a ajutat să le ofer elevilor mei cele mai accesibile unelte de dezvoltare personală şi energetică, datorită domeniului vast de cunoaştere pe care am avut ocazia să-l parcurg.

  Am luat de asemenea cunoştinţă cu învăţăturile de bază ale unei linii şamanice autentice învăţând despre vindecarea corpului fizic, hidratare, uleiurile esenţiale, energia naturii şi meditaţie. Am învăţat că nu poti opri mintea cu mintea, ci numai prin starea de observator. Am învăţat de asemenea multe despre lucrul cu elementele naturii, cu Pământul şi cu Soarele, precum şi despre alchimia interioară (Nei Gong). De aceea, acum pot să ajut pe oricine, dacă am 20-30 de minute la dispoziţie, să-şi oprească mintea şi dialogul interior şi să perceapă energia în tot corpul, chiar dacă acea persoană consideră că are o minte agitată şi că nu se poate linişti.

  În urma cursurilor de Qigong cu profesori și maeștri deosebiţi cărora le sunt recunoscător, am învăţat cel mai mult despre organele interne şi cum ne influenţează comportamentul şi acţiunile şi am învăţat că dacă îi ajuţi pe alţii, practica ta merge mult mai bine şi eşti susţinut de către Cer.

  Am studiat o perioadă forma veche de luptă Taijiquan, stilul Yang, aproape pierdută în 99% din şcolile din lume.
  Sunt Consilier pentru dezvoltare personală în urma cursurilor cu Mugur Bădărău (Brainevo.ro) şi
  NLP-Master IANLP în urma cursurilor susţinute de Cristian Mihai. M-au ajutat de asemenea participările la cursuri de respiraţie constientă Rebirth si meditatiile dinamice create si inspirate de OSHO, iar în ultima vreme combin practicile energetice cu antrenamentul fizic şi alergarea.

  Antrenamentul meu în arta de a învăţa mai uşor şi preda eficient a început acum 24 de ani. Din dorinţa mea de a învăţa cât mai multe lucruri, am abordat diferite sporturi (snowboard, înot, tenis, ping-pong, dans), arte marţiale (Karate şi Tai Ji Quan, stilul vechi Yang), instrumente muzicale (chitară, flaut) şi diferite provocări mentale (programare, web design, limbi străine). În chineză, Kung Fu înseamnă măiestria dobândită prin muncă perseverentă şi se aplică la orice, nu numai la artele marţiale. În ultima perioadă eforturile mele s-au focalizat mai mult în câteva direcţii clare (programarea web, limbile străine şi flautul) şi s-au încununat cu traducerea a 4 cărţi ale unuia din cei mai mari iniţiaţi ai secolului trecut, Franz Bardon şi cu realizarea mai multor site-uri printre care site-ul despre Wuji Gong al profesorului de la care am învăţat această practică, pe care îl veţi vedea în curând.

  Dan Mihaescu

  Profesor de Qigong, Terapeut Holist, Consultant BaZi

  0745 151 227

  dan@neiqigong.ro

  NeiQiGong.ro