• Home
 • Articole
 • Resurse
 • Servicii
 • Evenimente
 • Despre noi
 • Contact
 • Despre Conștiința Colectivă

  Autor: Liviu Saizescu

  Aşa cum probabil cunoaşteţi sau dacă nu, vă aduc acum la cunoştinţă, Conştiinţa Colectivă reprezintă totalitatea sufletelor şi câmpurilor mentale ale tuturor oamenilor născuţi pe această planetă unite într-o singură formă cu scopul creşterii şi evoluţiei atât individuală cât şi colectivă.

  În primul rând, prin simplul fapt că te-ai născut pe această planetă înseamnă eşti conectat la Conștiința Colectivă a acesteia. Indiferent de ce naţie, religie, sau rasă eşti, eşti conectat(ă) la Conștiința Colectivă a acesteia. Indiferent de locaţia ta curentă pe această planetă frumoasă pe care te-ai născut, tu eşti conectat(ă) la Conştiinţa ei Colectivă.

  În acest moment, faptul că citeşti acest articol şi conştientizezi la un anumit nivel că eşti conectat(ă) energetic la acesta are o influenţă energetică benefică asupra ta. Acesta este un prim pas important stabilizarea conexiunii tale cu Conştiinţa Colectivă atât la nivel individual cât şi naţional.

  Conștientizarea in masă a păcatelor comise de către conducătorii și strămoșii noștri, ne plasează pe noi ca locuitori ai acestei țări în punctul în care putem lucra energetic asupra Conștiinței Colective a României.

  Lucrând şi acţionând pozitiv contribuim la ridicarea vibrației Conștiinței Colective. Efectul vizibil este creșterea spirituală a acestui neam și potențarea calității vieții noastre.

  Prin simpla conștientizare a modului în care este influențată viața și evoluția noastră se pot produce transformări mari.

  Proiectarea de gânduri negative la adresa acestei țări duce la scăderea vibrației Conștiinței Colective a acesteia şi drept urmare la o scădere a calităţii vieţii şi a apariţiei unui oarecare discomfort pentru cei mai sensibili.

  Trimiterea de lumină și iubire, alături de proiectarea de gânduri pozitive și benefice țării este un mod simplu prin care îți poți aduce aportul la creșterea vibrației acestei țări și să ajuți la îndeplinirea misiunii pe care o are aceasta în planul divin.

  Da, fiecare țară are o anumită misiune pe această planetă și are un anumit rol în evoluția planetară.

  România, ca și alte ţări are și ea o misiune spirituală importantă în evoluția acestei planete și la trecerea acesteia în dimensiunile superioare.

  Prin conștientizarea modului în care noi ca neam contribuim la creșterea vibrației acestei planete, putem aduce mai multă lumină și iubire în Conștiința Colectivă Planetară, ajutând astfel la vindecarea acesteia.

  Lumina și iubirea sunt coordonatele noului Pământ. Iubind această țară și alegând să privim lucrurile minunate pe care ni le-a oferit de-a lungul vieților noastre ajungem să ne vindecăm pe noi, atât ca persoane, ca neam, dar şi ca planetă. Toți suntem Unul!