• Home
 • Articole
 • Resurse
 • Servicii
 • Evenimente
 • Despre noi
 • Contact
 • Cele 12 etape ale Ascensiunii în Corpul de Lumină

  Autor: Terapie Spirituală

   

  „Suntem conştienţi că în timp ce planeta trece printr-o schimbare către o frecvenţă mai înaltă, deoarece ea este un sistem de energie vie în continuă mişcare, toţi cei ce se află în interiorul câmpurilor ei energetice vor experimenta deasemenea această realiniere.”

  Drept consecinţă aş dori să acoper în acest articol două chestiuni.

  În primul rând, ceea ce mulţi simt în mod natural în timp ce planeta trece prin transformarea ei, care este denumită drept „Creaţia Corpului de Lumină”.

  Astfel că următoarele pagini vor sublinia etapele diferite pe care le vom trăi în timp ce acest eveniment are loc şi cum se manifestă în câmpurile noastre energetice, spre exemplu: dureri de cap, gripă, etc.

  În al doilea rând, în timp ce mulţi sunt entuziasmaţi şi veseli de aceste schimbări, aş dori să acoper nişte lucruri practice pe care le putem face în mod conştient pentru a construi şi creşte coeficientul de Lumină în propriile noastre corpuri.

  Acordarea la octavele înalte de Lumină şi schimbarea frecvenţei vibraţionale a fost explorată extensiv în capitolele anterioare, pe care le voi rezuma şi apoi adăuga câteva tehinici adiţionale pentru a accelera acest proces.

  Procesul de tranziţie în Lumină este unul gradual. Nu suntem materie într-o zi şi Lumină pură în următoarea. Câmpurile noastre energetice sunt umplute şi realiniate cu Lumina în mod gradual, altfel am experimenta o ardere în urma supraîncărcării cu energie.

  În textul „Revelations from an Archangel – Ascension to the 12th Dimension” (Revelaţii de la un Arhanghel – Ascensiunea în Dimensiunea a 12-a) – Arhanghelul Ariel a afirmat că întreaga structură cristalină a materiei a fost activată pentru cel de-al treilea nivel al Corpului de Lumină, pentru toţi locuitorii planetari, în Aprilie 1989.

  Crearea Corpului de Lumină este datorită procesului curent de tranziţie a planetei şi nu este o experienţă opţională.

  Entităţile ce nu doresc să facă parte din acest process la acest moment vor alege moartea prin accident, natural sau dezastru, putrezire şi boală.

  Aşa cum a fost menţionat anterior, este prevăzut că ei îşi vor continua cercul de evoluţie pe o altă planetă cu o frecvenţă comparabilă cu a lor – nu este nici o judecată – este doar schimbarea naturii energiei.

  După ce a spus Ariel, Corpul de Lumină este creat gradual prin transmutarea corpului nostru fizic curent în timp ce se schimbă pentru a absorbi mai multă Lumină.

  Din nou, aceasta este o interconectare cu realinierea câmpurilor noastre energetice la frecvenţe înalte şi octave înalte ale Lumii şi următoarea informaţie descrie procesul fizic actual şi simptomele comune în timp ce această schimbare are loc.

  Cu toţii evoluăm şi absorbim Lumină la propriul nostru pas. Unii dintre noi lucrează în mod conştient cu aceste schimbări şi astfel transmutarea lor este mai rapidă, unii sunt inconştienţi şi absorb această Lumină, iar schimbările au loc în legătură directă cu schimbările planetare. Totuşi, putem clasifica această creaţie în nivele:

  1. Primul nivelcând corpul scade în densitate şi prezintă simptomele comune de mutaţii cum are fi accese de gripă, durerile de cap, diareea, urticaria, dureri musculare şi de articulaţie.

  Marea parte a epidemiilor sunt de fapt epidemii de Lumină!

  Chimia creierului se schimbă, funcţiile de stânga şi de dreapta ale creierului se amestecă între ele şi glandele pituitară şi pineală începă să se schimbe în mărime.

  Structura ADN şi componentele chimice încep să se schimbe şi să adune atomi de hidrogen în plus şi alte chimicale de care celulele au nevoie pentru ca Lumina înaltă nediferenţiată să le sfărâme în codări de Lumină ADN folosibile.

  1. Al doilea nivelplanul de execuţie eteric este inundat cu lumină şi eliberează experienţele karmice, oamenii s-ar putea simţii dezorientaţi şi ar putea trece prin accese de gripă. Mulţi încep să-şi pună întrebarea „de ce sunt aici?”.

  Lumina în planul de execuţie eteric eliberează structura celei de-a patra dimensiuni şi cauzează învârtirea geometriilor în corpul emoţional, mental şi spiritual. Schimbarea are loc rapid şi mulţi se simt obosiţi.

  1. Al treilea nivelsimţurile fizice devin mult mai puternice. Corpul tău nu numai că absoarbe Lumină pentru propria schimbare, dar acţionează deasemenea precum un convertor – decodor de energii de lumină înaltă pentru planetă ca un întreg.

  Procesul respiraţiei interioare este acum ireversibil, precum o bandă elastică care a fost întinsă la capacitate maximă, i s-a dat drumul şi apoi revine la starea ei naturală.

  1. Al patrulea nivelschimbări majore au loc în creier, chimia sa şi energiile electromagnetice – simptomele sunt deseori durerile de cap, imagini înceţoşate, pierderea auzului şi uneori dureri în piept.

  Reculatorii de cristal din corpul eteric menţin liniile de lumină în planul de execuţie a dimensiunii a 5-a pentru a nu se conecta din nou până când nu eşti pregătit.

  Durerile în piept s-ar putea datora continuei dilatări a energiilor inimii în timp ce aceasta se deschide la nivele mai adânci.

  Vederea şi auzul sunt realiniate pentru a funcţiona diferit. Corpul mental începe să se întrebe dacă chiar se află în control şi oamenii au impulsuri puternice, inexplicabile şi incontestabile de a-şi urma spiritul fără ezitare.

  Unii oameni ar putea avea momente de telepatie, clarvedere şi aproape toţi încep să simtă empatia. Acesta este un timp al simţirii, al onorării, acceptării şi validării corpului emoţional şi învăţării controlării acestuia.

  1. Al cincilea nivelcorpul mental decide să se acordeze la spirit, visurile se schimbă şi devin mai „lucide”, aveţi sentimente de deja vu. Procesele mentale devin non-lineare. Fiinţele oscilează între a şti şi îndoială.

  Conştientizăm natura obişnuită a modului de gândire şi comportare şi privim către de-programare şi re-programare pentru a creea „Eu” cel ce dorim să fim, nu „Eu” cel ce am crezut că suntem din interacţiunile cu părinţii, colegii, societatea etc.

  Schimbarea parea a fi constantă şi în mod conştient începem să gândim cu inima în loc să judecăm din „răspunsuri condiţionate”.

  1. Al şaselea nivelatragem către noi pe alţii pentru suport reciproc şi stimularea creşterii. Ne întrebăm ce este real, modurile noastre de gândire legate de cum ne identificăm cu alţii şi noi înşine se schimbă rapid.

  Re-evaluarea poate fi incomfortabilă, dar simţim că trebuie să aibe loc – privim către relaţiile noastre, slujbele, mediul de acasă, stilul de viaţă, este un timp al detaşării, al trecerii mai departe.

  Ne schimbăm prietenii, totul în jurul nostru pare a fi într-o stare de flux, dar ne simţim mai uşori, mai vaşti, mai liberi într-un fel. La această etapă coeficientul de Lumină în fiinţa noastră este de 33% – ne simţim de parcă ne deschidem simţurilor noastre interioare şi clarvederea, claraudiţia etc. par ceva normal şi natural pentru noi.

  1. Al şaptelea nivelchakra inimii se deschide mai mult, noi devenim mai sinceri cu alte emoţii, trebuie să fim noi înşine! Eliberăm blocaje şi modele vechi – este timpul pentru o mare curăţare emoţională şi o mare intensitate în timp ce căutăm să ne eliberăm de bagajul nostru emoţional.

  Ne simţim mai acordaţi cu fiecare moment, ne simţim foarte prezenţi şi în curgere cu viaţa. De obicei relaţii vechi se termină sau se schimbă rapid în timp ce săpăm adânc şi le onorăm sentimentele – pur şi simplu nu e loc de îndoială la acest nivel. Începem să pierdem ataşamentele emoţionale cu ceilalţi.

  Durerile de piept (angină) sunt mult mai comune în timp ce inima continuă să îşi deschidă câmpurile energetice.

  (Făcând meditaţia de unificare a chakrele va ajuta în deschiderea inimii).

  Teama în acest moment este eliberată în timp ce câmpurile energetice ale tuturor corpurilor se realiniază prin inimă şi când sunt aliniate, teama dispare.

  Presiunea pe fruntea sau spatele capului este datorată deschiderii glandelor pineale şi pituitare care absorb mai multă lumină. Când aceste glande sunt complet deschise, activate şi funcţionează la cel mai înalt nivel, îmbătrânirea şi moartea se opresc.

  Când glanda pineală este în întregime deschisă experimentăm multi-dimensionalitatea şi totuşi dualitatea pare să crească pe măsură ce o lăsăm în urmă.

  În unele zile ne simţim conectaţi şi veseli, în altele suntem în teamă şi prinşi în treburi de supravieţuire.

  Mulţi doresc „să se înalţe” şi să părăsească această planetă în timp ce simţim adevărata posibilitate a ascensiunii prin adâncirea conexiunii noastre cu spiritul.

  În timp ce învăţăm să ne urmăm bucuria, vom dori apoi să „salvăm planeta” şi ca toată lumea să-şi urmeze bucuria.

  TOATE etapele progresiei reflectă schimbarea percepţiei noastre. Din punct de vedere alimentar simţim nevoia să mâncăm mai puţin, mai uşor – mulţi la această etapă se opresc din a mânca carne, zahăr sau să bea alcool în timp ce „simt” efectele acestor substanţe asupra câmpurilor vibraţionale ale corpului lor.

  1. Al optulea nivel – vedem Maestrul în tot şi dorim pur şi simplu să fim de folos – lăsăm modul de „salvare” în urmă în favoarea dorinţei de a servi Voinţa Divină.

  Glanda pineală şi pituitară îşi schimbă forma, dacă durerea persistă roagă entitate sau entităţile cu care lucrezi să „reducă intensitatea” pentru că ele nu simt durerea, sau le poţi ruga pur şi simplu să elibereze endorfină – calmantul natural al creirului.

  Creierul este activat – în mod particular creierul mare, „gigantul adormit”. Expansiunea craniană este comună; „cristalele seminţe” triunghiulare din frunte şi cristalele de înregistrare din partea dreaptă a creierului sunt activate o dată cu cakrele a 8-a, a 9-a şi a 10-a.

  Începem să fim entuziasmaţi faţă de limbile de Lumină.

  Glandele pituitare şi pineale sunt complet deschise şi lucrează împreună pentru a crea „Arcul Acordului”, o lumină curcubeu care se arcuieşte peste vârful capului la al treilea ochi care este un mecanism pentru decodarea limbajului dimensiunilor înalte.

  S-ar putea să vă vină greu să găsiţi cuvinte cu care să vă exprimaţi pe măsură ce veţi gândi în geometrii şi tonuri.

  Dacă vă aflaţi într-o stare confuză faceţi meditaţia de unificare a chakrelor şi cereţi ca mesajele să fie decodate şi traduse.

  Din nou deveniţi mult mai conştient faţă de natura voastră multi-dimensională şi vastă, că puteţi fi orice v-aţi dorit să fiţi, că puteţi să vă opriţi din a mai opera din obligaţie şi relaţiile devin transpersonale. Împărţiţi cuvinte din inima şi sufletul vostru şi alţii s-ar putea simţi puţin dezorientaţi când au de-a face cu voi pe măsură ce ei nu mai „cârlige” în voi de care să se lege.

  Operaţi de la un nivel adânc de linşte cu sesitivitate şi vigilenţă crescută, şi totuşi vă simţiţi împământaţi şi transformaţi. Până la aceasta etapă este posibil să fiţi susţinuţi doar din Lumină şi prana, pentru a nu lua hrană din tărâmurile atmosferice şi pentru a fi susţinut sănătos de către eteric.

  1. Al nouălea niveldecodând geometriile şi tonurile este uşor, spiritul foloseşte limbajele de lumină care schimbă planul de execuţie a dimensiunei a 6-a într-o nouă matriţă pentru corpul tău de lumină din dimensiunea a 5-a.

  Corpul tău şi-ar putea schimba forma pe măsură ce câmpurile de energie se schimbă. Vă simţiţi interconectaţi cu toate entităţile de peste tot şi mai puţin conectat de opiniile altora.

  Eliberaţi energia ce susţine „jocul de separaţie şi limitare” şi vă simţiţi cu adevărat liberi.

  Cel de-al nouălea nivel vede o dimensiune de masă a corpul de lumină în forma fizică.

  Aşa cum a fost cu cel de-al treilea şi al şaselea, acest nivel vede o puternică re-evaluare pe măsură ce începem ultimă cedare către Spirit şi devenim cu adevărat un instrument Divin.

  Aici Spiritul vă determină venitul, munca, celelalte entităţi din vieţile noastre, totul. Aceasta este disoluţia sinelui-ego şi în timp ce este ecstazic, poate fi cel mai dureros. Să facem acest salt poate fi înspăimântător chiar dacă am evoluat de-a lungul a veacuri pentru a ajunge în acest punct.

  Ne-am putea duce înainte şi înapoi, legându-ne de zonele de comfort înainte de a ne da drumul complet – nu mai este nici o întoarcere înapoi şi totul trebuie să fie eliberat.

  Cel de-al 9-lea nivel este cedarea şi apoi extazia; renunţarea la „Eu” – ne dăm seama că în timp ce liberul arbitru este real este şi o iluzie, deoarece este acolo doar pentru a ne ghida şi ne a împuternici pentru a fi Una cu Spiritul.

  Temerile de supravieţuire pleacă – ne concentrăm pe Acum la cel din acest moment. Deşi temerile pot să iasă la suprafaţă, ele par fi ireale şi sunt puse cu uşurinţă la o parte.

  Tindem să ne deconectăm de la realitatea consensuală şi alegerile noastre şi realitatea par a fi ireale faţă de altele. De la nivelul al 7-lea, al 8-lea şi al 9-lea lumina interioare radiază în exterior în mod vizibil şi până acum vă simţiţi de necrezut de împământat, conectat, centrat, plin cu scop şi dorinţa doar de a servi.

  Timp de o vreme aţi putea trece între nivelul al 8-lea şi al 9-lea, de la a vă simţi complet la un moment prezent „o fiinţă umană limitată” din nou, ceea ce se stabilizează până la sfârşitul nivelului al 9-lea.

  Te simţi apoi în mod continuu conectat şi operezi de la nivelul tău Hristic şi intenţia şi motivaţia sunt mereu la cel mai înalt punct, deşii alţii, datorită propriilor lor trăgaciuri interioare şi probleme s-ar putea să nu aleagă să vadă mereu asta.

  Cel de-al 9-lea nivel este unde începem să ne legăm de „Eu Sunt.”

  Ultimele trei nivele unifică toate câmpurile energetice, toate chakrele sunt unificate şi tu devii total conectat cu propriul tău „Eu Sunt.”

  1. Al zecelea niveltu eşti unul cu conştiinţa Sursei şi ştim că toate sunt posibile. ADN-ul nu mai este cu două catene ci cu doisprezece; teleportare, manifestare etc. sunt instantanee.

  Merkabah (un alt nume pentru Corpul de Lumină) au fost construite şi te lasă să treci prin spaţiu, timp şi dimensiuni complet în totalitatea ta.

  Are propria sa conştiinţă spre a fi direcţionată către tine.

  1. Al unsprezecelea niveltoate nivelurile corpului de lumină au fost construite şi activate şi sunt acum conectate cu corpul tău fizic prin „puncte de rotaţie”.

  Aceste matrici de lumină se află de-a lungul meridianelor fizice de acupunctură și sunt linii de lumină ce se intersectează în geometrii frumoase – un nou sistem de Lumină circulatoriu de dimensiunea a 5-a.

  Regenerarea celulară a fost îndeplinită.

  Timpul nu mai este linear ci simultan – trecut, prezent și viitor coexistă – toate există în paralele.

  Nu este nici o separare și tu vei putea să manifești în întregime viziunea Raiului pe Pământ și exprima extzaia Spiritului.

  În ceastă „ramă” a conștientizării conștiente mulți au acum acces și creează noi tipuri de tehnologii bazate pe Lumină, noi domicilii de comunitate, noi sisteme de guvernământ și mâncare echitabilă și sisteme de distribuție a mâncării.

  Toți au primit antrenament de specialist și abilități pentru a-i ajuta să creeze și să manifete Lumea Nouă – „Epoca de Aur”

  1. Al doisprezecelea nivelcontinuitatea Creației și implementarea sistemelor Lumii Noi – ne legăm cu alți inițiați de nivelul al 12-lea care aduc în existență noi guverne, noi sisteme financiare și educaționale, sisteme mai bune pentru hrană și alocarea resurselor etc. așa cum tot va fi redefinit în ultimele etape ale ascensiunii Pământului pentru ca totul să poată exista în bucurie, egalitate și armonie.

  Până acum planeta și locuitorii ei vor fi „rețesute” în Lumină pentru a lumina în deplina lor glorie pe măsură ce ultimele etape ale acestui Plan Divin se arată.

  Planeta trece pe Lumină, schimbă această dimensiune și este adusă într-un sistem cu mai multe stele, unde toată lumea este un corp de lumină și urmărește Spiritul în completă Măestrie.

   

  Articolul preluat : http://www.in5d.com/12-stages-of-light-body-ascension.html

  Citat tradus din cartea „In Resonance”

  Disclaimer:

  (EN) This article was translated from English to Romanian with the intent of spreading the information. The author of the original article has full copyright and if so desired, they can request that we remove this translation from our website.

  (RO) Acest articol a fost tradus din Engleză în Română cu scopul de a oferi informaţia. Autorul articolului original are drepturi de copyright depline şi dacă dorește poate să ceară pentru ca această traducere să fie scoasă de pe acest website.